Naty, sora lui Mircea Badea, face anunţul mult-aşteptat

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea, producător la Antena 3 şi sora lui Mircea Badea, după ce și-a lansat recent prima carte de poezii, intitulată "Sunt aici!", a anunţat o nouă surpriză literară.

Într-un mesaj publicat miercuri seară pe reţeaua de socializare Facebook, Naty Badea, extrem de "emoţionată şi fericită", a făcut un anunţ important pentru toţi fanii ei şi nu numai.

"Pentru toți cei care au crezut în mine, pentru cei care au plâns, au râs, au simțit, au trăit alături de mine și s-au regăsit în emoțiile cărții mele "Sunt Aici!", pentru voi toți, în această seară am o surpriză! De astăzi puteți face precomandă pentru cel de-al doilea volum de poezii "Sunt încă Aici!", a scris, miercuri seară, Naty Badea pe Facebook.

"Sunt foarte emoționată și fericită în același timp și de abia aștept să capete trup de hârtie și această carte. Mai este foarte puțin! Vă promit trăiri cuminți, emoții tulburătoare și un final cu totul neașteptat! Sunt încă Aici! O poveste adevărată întrupată în Carte!", a mai scris sora lui Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel