Naty Badea lansează "Sunt încă Aici!"

Naty Badea, producător la Antena 3 şi sora lui Mircea Badea, marţi, 5 decembrie, lansează a doua carte de poezii, intitulată "Sunt încă Aici!".

Lansarea este programată la ora 17.30, la librăria Mihail Sadoveanu. "A fost un drum lung. Astăzi se termină. Sau poate de abia acum începe. Drumul Cărțiilor. Pentru că Poezia e început. Mereu început! Astăzi la ora 17.30 vă astept cu drag sa vorbiti! Să spuneți ce înseamnă Sunt Aici! în viața voastră!", a scris Naty Badea pe Facebook.

[citeste si]

Într-un interviu acordat DC News, Naty Badea a spus că este cartea asumării de sine: "Dacă Sunt Aici! e cartea întrebărilor, a cunoașterii şi a mirărilor, Sunt încă Aici! este continuarea poveștii și finalul său, cartea răspunsurilor, a recunoașterii și a asumării de sine. Cu o structură asemănătoare primului, cel de-al doilea volum este atât de diferit! Începe cu "Preludiul lui" și se încheie cu 5 scrisori dedicate Anei, niște pilde, niște lecții de viață pe care i le las fiicei mele ca soluții și răspunsuri la care se va putea întoarce oricând atunci când va da de greu în viață. Cartea Sunt încă Aici! se încheie cu Epilogul meu, care strânge până la esență această poveste și această experiență complexă! Am ținut să păstrez conceptul copertei și deci al iubirii necondiționate. Conceptul copertei este cel al testului psihologic "trust fall", căderea din încredere: stai cu spatele la o persoană în care se presupune că ai încredere totală și te lași pe spate, fără a te întoarce, pentru că ai încredere că celălalt te va prinde negreșit! A doua carte, însă, va fi albă, spre deosebire de prima, care a fost neagră! Este practic ieșirea mea în lumină!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel