EXCLUSIV  Narcisa Suciu, mesaj dur după ce a vorbit despre divorț: Băi, să-ți fie rușine! Cum să fii un om fericit

Foto: Youtube Spectacola si DC NEWS TV
Foto: Youtube Spectacola si DC NEWS TV

Narcisa Suciu a transmis un mesaj emoționant, în exclusivitate pentru SPECTACOLA și DC NEWS TV.

De ce a plecat Narcisa Suciu din România. Dezvăluiri neștiute, ce i-a putut spune Daria, fiica ei: Mi-am asumat

"Trebuie să trecem prin tot felul de faze până în momentul în care să ne dăm seama cine suntem și cât de tare ne poate afecta părerea celor din jurul nostru despre noi.

Am văzut un articol bazat pe un interviu pe care l-am avut la un moment dat, în care au fac o glumă și zic: Și i-am spus soțului meu, ori mă lași să plec, ori înnebunesc, ori divorțăm, ori o să-ți dau cu ceva în cap!

Nu am crezut că trebuie să pun ghilimele și să spun că glumesc. Comentariile oamenilor nu are rost să spun în ce fel erau, dar pe mine chestiile astea mă fac să râd, nici măcar nu pot să mă enervez, că eu știu exact care e situația în casă la noi, în ce fel i-am zis soțului meu, nu pot să mă supăr pe oameni", a declarat Narcisa Suciu, în exclusivitate pentru SPECTACOLA și DC NEWS.

"Nu știi cât mai ai de trăit, de ce îți iei din timp ca să faci praf un om?!"

"Dacă tu ești o persoană care-și rupe din timp, și așa prea scurt, ca să scrii pe Facebook un comentariu negativ în care-l faci pe omul ăla praf, necunoscându-l, asta spune ceva tot despre tine. Cred că trebuie să trecem fiecare dintre noi prin asta ca să ajungem la concluzia că dacă vorbești urât despre cineva nu are niciun sens, nu-l ajuți cu nimic. Ce sens are să ripostez?!

Dacă tu ești o persoană care-și rupe din timpul prețios, că nu știi cât mai ai de trăit, nu știi ce se întâmplă mâine, ca să spui că eu sunt o nesimțită... dacă vin să spun: să știi că eu nu sunt o nesimțită, nu o să ajut cu nimic. Cred că nu e nimic întâmplător", a completat ea.

Ce contează cel mai mult pentru Narcisa Suciu

Întrebată ce contează cel mai mult pentru ea și care e rețeta, artista a răspuns: "Pe mine mă avantajează că nu mă leg de lucruri materiale, nu mă interesează. Pentru minte contează să mă uit în oglindă și să nu-mi fie rușine. Cel mai mult! Încerc să fiu egală cu mine în fiecare zi și încerc să nu abdic de la principiile mele, de la lucrurile care știu că-mi țin echilibrul. Să nu las de la mine mai mult decât pot duce, să nu oblig pe nimeni să lase mai mult decât poate să ducă, să mă bucur cu ce am, cu ce știu să fac, să mă bucur că sunt sănătoasă. Pentru mine cel mai important e când mă uit seara în oglindă, să nu zic: Băi, să-ți fie rușine!". 

"A fost o perioadă care ne-a dat o lecție. Dacă poți să te uiți în oglindă fără să-ți fie rușine, dacă pui capul pe pernă și adormi instant, cred că ești un om fericit!", a încheiat Narcisa Suciu.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel