Moment genial înainte de Indian Wells 2015! Un puști a câștigat un punct superb cu Roger Federer - Video

INDIAN WELLS 2015. Roger Federer și Grigor Dimitrov au jucat un meci demonstrativ, cu două zile înainte de startul turneului de la Indian Wells, primul de categorie ATP Masters 1000 din acest sezon.

INDIAN WELLS 2015. Partida a avut loc la Madison Square Garden din New York, iar învingător a fost bulgarul, scor 6-2, 1-6, 7-5.

INDIAN WELLS 2015. Cu toate că fanii din SUA au plătit sume importante să îi vadă la lucru pe cei doi jucători, atenția a fost captată de un copil de mingi, scrie digisport.ro.

Vezi și: Cu cine joacă Simona Halep primul meci de la Indian Wells

INDIAN WELLS 2015. La 3-2 în setul decisiv, bulgarul a luat o pauză și l-a lăsat pe unul dintre copiii de mingi să joace în locul său. Acesta a luat în primire racheta lui Dimitrov, "a rezistat" schimbului de mingi cu Roger Federer și urcării la fileu a elvețianului, după care i-a dat lovitura de grație numărului 2 ATP, fiind aplaudat la scenă deschisă.

INDIAN WELLS 2015. Fostul lider mondial a fost lobat de micuțul său adversar, mingea a căzut în teren, iar publicul a explodat de fericire, într-un moment pe care puștiul îl va ține minte mult timp de acum înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel