Moarte Davide Astori. Fiorentina și Cagliari retrag numărul 13

Cluburile italiene de fotbal Fiorentina şi Cagliari au decis să retragă tricoul cu numărul 13, pe care l-a purtat la ambele echipe fundaşul Davide Astori, decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza unui stop cardio-respirator, înainte de un meci cu Udinese în Serie A, relatează AFP. 

Pentru a onora memora lui şi face de neşters amintirea lui Davide Astori, Cagliari şi Fiorentina au decis să retragă de manieră comună tricoul cu nr. 13, a postat Fiorentina pe contul său de Twitter, alături de o fotografie a internaţionalului italian în tricoul clubului. 

Cagliari, unde Astori a debutat în Serie A şi a jucat timp de 6 sezoane, a postat un mesaj identic pe reţelele de socializare, cu o fotografie a fundaşului purtând culorile roşu şi albastru ale clubului sard. 

Emoție în Italia

Decesul neaşteptat a lui Astori, 31 ani, a provocat o mare emoţie în Italia. O autopsie va avea loc marţi pentru a se stabili exact circumstanţele morţii, iar funeraliile jucătorului sunt programate joi la Florenţa, relateaza Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel