Mirela Vaida, despre legea mamelor promisă de Dragnea: Mă confrunt cu foarte mult scepticisim

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida a vorbit, în direct, la România TV, despre legea promisă de Liviu Dragnea prin care mamele care primesc indemnizaţie vor avea voie să desfăşoare activităţi independente, drepturi de autor, agricultură, piscicultură, silvicultură, activităţi care nu implică îndepărtarea mamei de copil. 

Mă bucur că proiectul acesta a prins contur și chiar să se finalizeze. Nu a rămas fără ecou și cei care mă urmăresc pe rețelele sociale au avut o mare importanță pentru că au contribuit la distribuirea mesajului meu. În acest moment mă confrunt cu foarte mult scepticisim pentru că foarte multă lume spune că e doar campanie electorală. Chiar și așa, pe mine mă interesează rezultatul. Că e campanie, că nu e, eu nu am cum să fac politică și nu vreau să fac politică în final. Se conturează acest lucru care trebuia făcut mai devreme. Mi-au trebuit trei copii ca să realizez necesitatea unui proiect de lege, dar chiar am simțit acut dorința de munci și faptul că nu aveam posibilitatea prin legislație să mă pot mișca pentru că deși nevoile sunt destul de mari. Trei copii sunt o cheltuială în casa unui om. 

Plafonul ajunge undeva la 7500 de lei pe an, dar dacă am împărți plafonul la 12 luni, nu înseamnă mai mult decât 500 și ceva pe lună. Vreau să le spun mămicilor că nu m-am gândit doar la mine ca artist, actor, prezentator deși vom vedea ce activități vor fi reglementate. Am văzut în proiectul  de lege că orice activități independente, agricultură și de drepturi de autor, ceea ce înseamnă că se extinde foarte mult că orice mamă își găsește în casa ei lucruri de făcut. Statul nu pierde nimic. Multă lume înțelege greșit pentru că eu nu am cerut bani de la stat. 

Eu chiar sunt mândră și abia aștept ziua în care să aud că a ieșit legea mamelor, a spus Mirela Vaida, prezentă prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Vezi și: Indemnizații mame. Mirela Vaida, după promisiunea lui Dragnea: Mă bag la pariul ăsta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel