Mircea Dușa, avizat favorabil în comisiile parlamentare

Comisiile juridice reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor l-au avizat favorabil, luni, pe Mircea Duşa pentru postul de ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul. Avizul a fost dat cu 24 de voturi "pentru", 4 voturi "împotrivă" şi 2 abţineri.

La audierea sa în comisii, Mircea Dușa a declarat că îşi doreşte ca românii să îşi recapete încrederea în Parlament, prin efortul comun al puterii şi opoziţiei, deoarece, mai ales în ultimii doi ani, în ciuda eforturilor sale, aprecierea și încrederea românilor față de parlamentari a scăzut, din cauza modului în care Parlamentul s-a comportat, în integralitatea sa, informează Adevărul.

"Nu totdeauna ce propune opoziţia este rău. Şi noi, cei de la USL, de-a lungul anilor şi mai ales în ultimii doi ani am avut multe iniţiative legislative, am avut multe amendamente bune, dar au fost respinse numai că erau de la opoziţie. Şi, culmea, te trezeai că după două săptămâni aceleaşi formulări sau texte le regăseai în ordonanţe de urgenţă sau în alte acte normative pe care guvernul le-a emis în această perioadă", a comentat Mircea Duşa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel