EXCLUSIV  Mihail Lala de la OK MEDICAL, provocare pentru HoReCa. Din nou, nunți și concerte: ”La intrare, să prezinte test PCR negativ!”

Mihail Lala, managerul OK MEDICAL, a explicat care este sistemul simplu prin care restaurantele se pot deschide în România, dar şi prin care concertele sau evenimentele pot avea loc din nou. 

"Cel care vrea să aibă acces la un eveniment, că se cheamă nuntă, că se cheamă concert, că se cheamă meci de fotbal, că se cheamă restaurant, etc, la intrare trebuie să prezinte unul din două teste. Unu, testul PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore, sau antigenul, nu mai vechi de 24 de ore. Testul are un cod QR, care te duce pe pagina clinicii care a realizat testul. Această scanare împiedică orice fraudare. 

La clinică dai datele personale. Ele apar pe rezultate. Rezultatul este disponibil şi online. Când te duci undeva, arăţi buletinul, arăţi testul, e scanat cu QR codul şi dacă totul se potriveşte, poţi intra. E valabil la orice eveniment!", a declarat Mihail Lala la DC NEWS TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel