Mihai Chirica, EXCLUS din PSD. Reacția acestuia

Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook
Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD. 

Edilul a vorbit despre decizia luată în BPJ Iași.

”Comandă din cabinetul lui Dragnea”

”A ratat o parte din PSD posibilitatea de a avea înscris în portofoliu Primăria Iași ca Primărie PSD, dar asta este valabil doar pentru județ pentru că organizația municipală a fost întru totul de partea mea și mă susține în continuare, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este o furtună într-un pahar cu apă. Le-am explicat astăzi, le-am cerut oarecum un punct de vedere despre aplicarea statutului și le-am explicat că sunt în afara lui. Nu mă îngrijorează foarte mult ce au decis. Este evident o comandă politică nici măcar din partea președintelui organizației județene, este o comandă politică venită de la București, direct din cabinetul lui Liviu Dragnea și care din păcate a fost sortită eșecului.”, a spus Chirica la Realitatea TV.

Întrebat dacă va contesta această decizie, edilul a spus: ”Nu numai că o contest, dar voi cere să aflu și de ce se comportă într-un mod abuziv, știut fiind faptul că în statutul PSD scrie total altceva.”

Nou atac

”Nu putem vorbi de democrație în conducerea partidului și din păcate lucrul ăsta s-a transmis și într-o parte din organizațiile județene. E exclus să vorbim de democrație în PSD în momentul de față la nivelul conducerii.”, a mai afirmat primarul Iașiului.

Mihai Chirica și-a încheiat intervenția prin a spune că, în cazul în care demersul nu va fi lovit de nulitate, va rămâne un ”primar liber de contract”, dar nu își va schimba opțiunile social democrate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel