Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, despărțiți. Iată De Ce

mihaela radulescu, dani otil, despartiti
mihaela radulescu, dani otil, despartiti

Mihaela Rădulescu și Dan Oțil dețin secretul longevității în ceea ce privește relația pe care o au de câțiva ani buni la distanță. Chiar și așa, au decis să despartă.

Dar nu pentru mult timp, așa cum probabil au crezut unii! Mihaela Rădulescu și Dani Oțil vor fi despărțiți doar de Revelion. În noaptea dintre ani, cei doi se vor afla pe meridiane diferite.

De ce? Pentru că Mihaela vrea să petreacă unele concedii doar alături de fiul ei, Ayan. Dacă vedeta tv şi-a propus să rămână la Monte Carlo, unde va participa la o petrecere unde vor veni mai mulţi milionari, Dani a ales să prindă noul an în Africa pentru a face ce-i place – să se dea cu zmeul pe apă, sportul său preferat, scrie Libertatea.

“Dani şi-a cumpărat biletul de avion şi de cazare încă din vară, a găsit o ofertă bună, la preţ redus. Nu a zis în ce ţară va merge, nu visează decât să zboare pe luciul apei, cu zmeul”, a spus un apropiat de-al lui Dani.

Mihaela Rădulescu și vedeta Antenei 1 se văd destul de rar, doar în weekenduri, dat fiind faptul că distanța dintre Monaco și meleagurile din țara noastră este destul de mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel