Mihaela Rădulescu și Andra, cu sânii la vedere în gala LIVE (Românii au talent)

Emisiunea "Românii au talent" a dat startul galelor live, de la 20.30, la Pro TV. Într-un decor de excepție, primii 12 semifinalişti îşi vor prezenta numerele prin care vor să primească titlul de "cel mai talentat român".

În seara de vineri, Andra și Mihaela Rădulescu au fost de-a dreptul încântătoare. Andra a purtat o rochie gri, ca de prințesă, lungă până în pământ, care îi lăsa bustul la vedere. De asemenea, Mihaela Rădulescu a fost îmbrăcată într-o ținută neagră, cu decolteu adânc, la care a accesorizat câteva bijuterii.

(w670)

În prima ediţie live, într-un decor spectaculos, primii 12 semifinalişti îşi vor prezenta momentele cu care îşi propun să impresioneze atât masa juriului, cât şi telespectatorii, care vor contribui în direct la notarea acestora. Votul telespectatorilor este cel care duce eroii mai departe.

(w670)

Telespectatorii vor avea parte de momente diverse, care vor surprinde prin complexitatea lor. Astfel, va fi prezentat unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la "Românii au talent", de un dans ucrainian autentic, de acrobaţii uluitoare care vor ţine cu sufletul la gură audienţa, muzică populară, rock sau instrumentală, interpretate formidabil, un număr excepţional de magie şi un belly dance executat cu foarte multă pasiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel