Messi, Neymar, Ronaldo şi Mbappe, reacţii după moartea lui Pele: Regele ne-a părăsit, moştenirea sa nu va fi uitată

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Kylian Mbappe, Lionel Messi, Neymar şi alţi mari sportivi au reacţionat după moartea brazilianului Pele. 

Iată postările de pe reţelele sociale ale celor mai importanţi fotbalişti din lume.

”Odihnește-te în pace, Rege!” – Lionel Messi.

”Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea sa nu va fi niciodată uitată. Rege, odihnește-te în pace” – Kylian Mbappe.

”Înainte de Pele, ’10’ era doar un număr. Am citit fraza asta undeva, la un moment dat în viață, dar această propoziție frumoasă este incompletă. Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. Le-a dat voce tuturor, a oferit vizibilitate Braziliei. Fotbalul și Brazilia s-au ridicat datorită Regelui. El a plecat, dar magia lui rămâne. Pele este pentru totdeauna” - Neymar.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, Rege Pele. Îți mulțumesc pentru gloria oferită Braziliei și fotbalului. Moștenirea ta este eternă” - Casemiro.

”Să spun că era o legendă sau o figură istorică ar fi prea puțin. Este simplu, Regele ne-a părăsit. Fotbalul își va aminti întotdeauna de tine. Odihnește-te în pace, Pele” – Sergio Ramos.

”O zi foarte tristă pentru fotbal! Am pierdut o legendă a acestui sport. Admirat și iubit. Odihnește-te în pace, Pele!” – Iker Casillas.

”O legendă a sportului! Odihnește-te în pace, Rege Pele” – Usain Bolt.

”Barcelona își exprimă tristețea pentru moartea Regelui Pele, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. A făcut fotbalul mai bun decât oricând. Odihnească-se în pace!” – comunicatul Barcelonei.

”Real Madrid vrea să transmită condoleanțe familiei lui Pele, celor dragi lui, cluburilor unde a jucat, Federației Braziliene de Fotbal și tuturor suporterilor din Brazilia și din întreaga lume. Legenda lui Pele va trăi pentru totdeauna în memoria celor care iubesc acest sport. Moștenirea lui îl transformă într-una dintre cele mai mari legende din fotbalul mondial” – comunicatul lui Real Madrid.

”Rege, maiestate, exemplu. Pele este iubire, generozitate. Jucătorul care a schimbat fotbalul, cel mai bun dintre toți, ne-a părăsit. A avut întotdeauna cuvinte frumoase și de încurajare pentru mine. Citesc și păstrez toate mesajele pe care mi le-a trimis, când m-a susținut într-un moment delicat sau când a sărbătorit reușitele mele. A fost o onoare să te onorez atunci când am sărbătorit primul meu gol la Cupa Mondială. Din fericire, am avut șansa în viață să îți spun că vei fi întotdeauna idealul meu. Moștenirea ta nu va fi niciodată uitată. Pele este etern. Te iubesc, Rege!” – Vinicius Jr.

”Tot ce vedeți că face un jucător, Pele a făcut-o primul!” – Erling Haaland.

”Sincerele mele condoleanțe Braziliei, familiei lui Edson Arantes do Nascimento. Un simplu 'adio' pentru eternul Rege Pele nu ar fi suficient pentru a exprima durerea pe care o trăiește întreaga lume a fotbalului. A fost o inspirație pentru milioane de oameni, un nume la care s-a făcut referire ieri, se face astăzi și se va face pentru eternitate. 

Dragostea pe care mi-ai arătat-o a fost reciprocă în fiecare moment pe care l-am împărtășit, dar și de la distanță. Nu va fi uitat niciodată și memoria sa va fi menținută vie de către fiecare iubitor al fotbalului. Odihnește-te în pace, Rege Pele” - Cristiano Ronaldo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel