Meniul de la botezul organizat de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciu pentru copilul lor

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat copilul.

Petrecerea de botez se desfășoară la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei. Laurențiu Reghecampf nu s-a uitat la bani și a ales unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală pentru petrecerea de botez a fiului său, Liam, rodul iubirii dintre el și Corina Caciuc. Petrecerea are la bază un meniu regesc.

Invitații pe care îi va avea Laurențiu Reghecampf la botezul lui Liam Simeon se vor bucura de preparate premiate și arome speciale. Meniul este personalizat, astfel că fiecare persoană are posibilitatea de a alege meniuri à la carte, dar se vor putea bucura și de bufet suedez, dar și de un candy bar special.

Iată meniul petrecerii:

Antreu

-Creveți în crustă panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casa cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee

Tort

Invitații se mai pot bucura de băuturi fine cum ar fi șampania Laurent Perrier Brut, Whisky Glenfiddich, Chivas Regal, Vodka Belluga, Gin Bombay Sapphire, Campari, Martini, dar și vinuri pentru toate preferințele, conform Cancan.

VEZI ȘI: Bătaie Laurențiu Reghecampf - Anamaria Prodan. Avocatul Cuculis vine cu dovada că scandalul ar fi fost premeditat

Avocatul Adrian Cuculis a comentat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Invitat la România TV, avocatul Adrian Cuculis a comentat scenele de bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Dacă e să o tratăm strict juridic, nimeni nu trebuie să dea în nimeni. Nu contează dacă ești femeie sau ești bărbat. Cu atât mai mult dacă ești bărbat, bineînțeles că nu o să dai într-o femeie, dar ce nu-i în regulă în toată treaba asta: Ai filmat? Ai filmat? (n.r. - se referă la momentul în care Anamaria Prodan îl întreabă repetat pe cel care a filmat dacă... a filmat). Păi nu e clar că acolo a fost vorba despre o chestiune premeditată? Cine știe ce Dumnezeu i-o fi arătat pe telefon. El, prin gestul pe care l-a făcut, a fost să o înlăture, să o dea la o parte să treacă. Nu mi-am dat seama clar din imagini, dar pare că i-a tras un pumn în ochi, acolo. Primul punct, prima ripostă pe care a avut-o la îndepărtarea ei a fost un pumn în ochi. Bineînțeles, trebuie să condamnăm orice fel de violență împotriva femeilor, dar nu a fost o provocare“, a spus, la România TV, avocatul Adrian Cuculis.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf în ziua botezului fiului său

În ultimele zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au aflat în atenția presei după ce au fost implicați într-un conflict. Cei doi au ajuns la secția de poliție din Snagov în urma unei altercații, iar primele imagini cu „bătaia” nu au întârziat să apară.

Duminică, impresara și-a uimit prietenii virtuali cu o postare pe contul de Instagram. „Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. (...) Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel