Menajera lui Răzvan Ciobanu, primele declarații: ''Știu că se droga. Dispărea și apoi venea cu ...''

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre ceea ce se întâmpla cu regretatul designer.

Menajera lui Răzvan Ciobanu afirmă că știa de faptul că regretatul designer consuma substanțe ilegale și mărturisește că ori de câte ori găsea în casa acestuia așa ceva și le muta locul, se agita până le găsea.

"Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute. Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri. Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească. Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el. Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urma unui accident rutier, în comuna Sălcele, din județul Constanța, după ce și-a petrecut prima zi de Paște pe litoralul românesc.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, ancheta accidentului. Laura Vicol: Să terminăm cu aceste speculații. Ancheta este făcută sub...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel