Mel B, diagnosticată cu ADHD

Spice Girls, din nou pe scenă. Concert la Dublin. foto: @spicegirls - FB
Spice Girls, din nou pe scenă. Concert la Dublin. foto: @spicegirls - FB

Mel B, membră a trupei Spice Girls, a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindrom al deficitului de atenţie însoțit de hiperactivitate (ADHD), potrivit thesun.co.uk.

Artista în vârstă de 44 de ani, care, anterior, a făcut public faptul că suferă de dislexie - o deficiență de învățare care împiedică dezvoltarea capacității de a citi -, a spus că suferă și de dispraxie, respectiv incapacitatea de a executa mișcări coordonate, ca urmare a unor leziuni ale creierului.

Într-un interviu pentru podcast-ul vedetei TV Paul McKenna, cântăreața, care s-a întors în Marea Britanie după ce a divorțat de Stephen Belafonte, anul trecut, spune că s-a mutat la țară și că acest lucru a ajutat-o foarte mult în gestionarea problemelor medicale pe care le are.

"Anumite exerciții mă ajută să meditez și să scap de anxietate (...) Sufăr de anxietate, dar încerc să nu mă stresez foarte mult din această cauză", a spus Mel B.

Cum se manifestă ADHD

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) sau sindromul deficitului de atenţie însoţit de hiperactivitate se manifestă prin dificultăţi de concentrare şi de îndeplinire a unor sarcini complexe. Bolnavii au dificultăţi în a sta liniştiţi şi prezintă un comportament impulsiv. Mel B, cunoscută și ca Scary Spice, este una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls, care s-a reunit recent pentru un turneu de succes în Marea Britanie. La acest turneu nu a participat, însă, creatoarea de modă Victoria Beckham (Posh Spice).

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, "Spice", a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie. Trupa s-a destrămat în februarie 2001, iar, în 2007, cântăreţele - Mel B - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) - Sporty Spice - s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul Return of the Spice Girls, care s-a bucurat de un enorm succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel