Meci dramatic la CE de Handbal. Naționala a pierdut victoria în ultimul minut

Meiroșu
Meiroșu

Naționala de handbal feminin a României a fost la 30 de secunde de o victorie imensă în partida de debut la Campionatul European de Handbal din Serbia. „Tricolorele” au condus Rusia pe toată durata confruntării, dar au fost egalate în ultimul minut, partida încheindu-se nedecis, scor 21-21.

Împinse de la spate de peste 500 de suporteri români, fetele antrenate de Gheorghe Tadici au controlat jocul, conducând chiar și cu șapte goluri. La pauză tabela arăta 12-7 pentru România.

Cu toate că portarul titular, Paula Ungureanu, a fost indisponibil pentru acest meci, cea care a înlocuit-o, Talida Tolnai, a făcut minuni între buturi, fiind cea mai bună jucătoare de pe teren. Din păcate, paradele Talinei nu au fost sufieciente pentru a obține victoria.

România: Talida Tolnai, Mihaela Smedescu, Tăcălie, Pintea, Ada Nechita, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Ionela Stanca, Oana Manea, Adina Meiroşu, Iulia Curea, Nicoleta Dincă, Stela Vădineanu, Melinda Geiger, Magdalena Paraschiv.

Rusia: Basarab, Sidorova, Kuznetcova, Khmyrova, Postnova, Sen, Stepanova, Milova, Yartseva,  Andryushina, Makeeva, Puneko, Turei, Zhilinskayte, Chernoivanenko, Ilina.

Programul jocurilor României:

5 decembrie, ora 21:15 România-Islanda 7 decembrie, ora 21:15 România-Muntenegru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel