Marica, atac la Becali si Dică: Aruncă banii pe geam

Gigi Becali
Gigi Becali

Ciprian Marica îl critică pe Gigi Becali pentru modul în care gestionează banii la Steaua.  

Ciprian Marica spune că nu este chiar în regulă să dai 2 milioane de euro pe un jucător cum este Alibec, iar apoi să-l elimini din lot. Totodată, Marica a pus tunurile și pe antrenorul Stelei, Nicolae Dică. Marica spune ca antrenorul roș-albastru nu ar fi fost în stare să gestioneze situația cu Albiec, așa cum a făcut Șumudică.

"La Steaua se bagă bani, dar de fapt se aruncă pe geam. Pe drept vorbind, se aruncă banii pe geam! Azi îl cumpără pe Alibec pe două milioane, mâine îl dă afară și gata. Se irosesc bani aiurea. Ok, s-au făcut bani, au fost rezultate, dar se și pierd bani aiurea.

Eu mi-aș fi dorit să-l văd pe Alibec cu Andone antrenor. E vorba și de respectul pe care tu, ca antrenor, îl impui. Lucrurile astea îi lipsesc lui Dică. Șumudică a știut să-l câștige pe Alibec", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Marica s-a retras la 31 de ani 

Reamintim că în 2016 internaționalul român Ciprian Marica și-a anunțat retragerea din activitate, la doar 31 de ani, din cauza problemelor fizice care i-au afectat cariera în ultimii ani. 

Marica are în palmares cinci trofee, toate cucerite cu Șahtior Donețk: trei titluri de campion al Ucrainei (2005, 2006, 2008), o Cupă (2004) și Supercupă a Ucrainei (2006).

Ciprian Marica a disputat 71 de meciuri pentru selecționata României, înscriind 25 de goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel