Mai mulţi medici se declară jigniţi de ”sporul de 500 de euro”

Spital foto ilustrativ
Spital foto ilustrativ

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro" anunţat pentru personalul medical din „linia întâi".

Pe reţelele de socializare, unii dintre medici au postat mesaje prin care transmit că banii îi consideră „mită" şi că-i refuză.

Sindicaliştii din Federaţia Hipocrat au anunţat că medicii vor dona acești 500 de euro colegilor cu salarii mai mici sau vor cumpăra echipamente de protecţie.

Medicul George Craioveanu de la SJU Slatina, a declarat, pentru Mediafax, că întreg corpul medical s-a simţi jignit de această propunere pentru că medicii nu au cerut bani ca să stea în spitale pe perioada epidemiei de COVID-19.

Potrivit lui George Craioveanu, medicii au nevoie de suport şi de echipamente de protecţie.

„Întreg corpul medical s-a simţit jignit de această propunere pentru că niciodată nu a fost în discuţie o problemă financiară în ceea ce priveşte această epidemie de Covid şi atitudinea medicilor. (...) În aceste momente, am avea nevoie de suport şi de echipamente de protecţie. Toată lumea ştie, nu e un secret lucrul acesta. Sper să nu ajungem în situaţia să nu avem echipamente de protecţie", a declarat, pentru sursa citată, George Craioveanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel