MAI, apel național: Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Alătură-te campaniei "Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă"! ”O oră din viața voastră, poate salva o viață!”, este apelul lansat de autorități către persoanele vindecate de Covid-19.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au lansat o campanie pentru ca pacienții infectați cu coronavirus și care s-au vindecat să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe alții aflați în stare mai gravă. 

”Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață. Plasma le-ar fi de mare ajutor și doar voi, cei care v-ați făcut bine, puteți dona. Vă rugăm din suflet, contactați cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină și donați plasmă. O oră din viața voastră, poate salva o viață! Alătură-te campaniei noastre "Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă"! Mai multe informații puteți găsi accesând adresa www.donare-sange.ro”, se arată într-o postare pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel