Lukașenko, foc și pară după ce a fost anunțată GREVĂ NAȚIONALĂ. Acuză protestatarii de "război TERORIST"

Alexander Lukaşenko
Alexander Lukaşenko

Alekandr Lukașenko a făcut mai multe declarații halucinante după de protestatarii au anunțat grevă națională.

Organizatorii protestelor din Belarus au parcurs șapte sau opt etape „conform manualului revoluțiilor culorilor” și le-a rămas foarte puțin, a declarat președintele Alexander Lukașenko. Potrivit acestuia, protestatarii s-au radicalizat și au lansat „nu un război informațional, ci un război terorist” împotriva autorităților, citează Interfax.

"Următoarea etapă este radicalizarea. Are loc. Nu este un război de informare, ci un război terorist împotriva noastră în direcții separate. Trebuie să oprim acest lucru. Ei bine, cum puteți evalua faptul că au intrat deja pe calea ferată și încep să blocheze automatizarea, să închidă șinele. Acest lucru poate duce la accidente grave pe calea ferată, la dezastre și la moartea multor oameni. Acestea sunt acțiunile grupărilor criminale organizate cu semne de terorism. Începem să ne confruntăm cu cu amenințări teroriste", a spus Lukașenko.

"Fiecare trebuie să aleagă"



"În legătură cu aceste apeluri din Polonia și Lituania cu privire la ultimatumuri și greve, nimeni nu trebuie convins - nici muncitorii, nici studenții, nici medicii, nici profesorii, nici funcționarii publici. Acum este momentul în care fiecare trebuie să aleagă în viața sa calea pe care se va mișca. Lasă să se hotărască unde vor să trăiască și cum vor să trăiască. ", a adăugat el.

Ultimatumul către autoritățile țării a fost prezentat de fostul candidat la președinție Svetlana Tikhanovskaia. Aflată în străinătate, în octombrie, ea a prezentat un ultimatum autorităților din Belarus: dacă toate cererile opoziției nu vor fi îndeplinite până la 26 octombrie, ea va chema la o grevă generală. Cererile protestatarilor includ demisia lui Lukașenko, noi alegeri și eliberarea prizonierilor politici.

VEZI ȘI: Greva ANTI-Lukashenko. Proteste de AMPLOARE la Minsk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel