Lucian Bute, cursă de 60 metri pentru a promova Campionatele Canadei la atletism

Boxerul român Lucian Bute (34 ani) va lua startul vineri într-o cursă de 60 de metri, alături de alte vedete, pentru a promova Campionatele Canadiene de atletism în sală.

"Mâine, 20 februarie, voi participa la Montreal alături de alți sportivi la o cursă de 60 metri pentru a promova Campionatele Canadiene de Atletism în sală", a scris Bute într-un mesaj postat joi pe contul său Facebook.

Fost campion mondial la categoria supermijlocie, Lucian Bute are în palmares 31 de victorii, dintre care 24 obținute prin KO, și 2 înfrângeri.

Alături de pugilistul român, la cursa de 60 de metri de la Montreal vor mai participa și alte vedete locale, Alexandre Bilodeau, Étienne Boulay, Patrick Côté, Jeremy Filosa, Georges Laraque, Firas Zahabi și Jessica Zelinka".

Lucian Bute și-a apărat cu succes de nouă ori centura de campion mondial, înainte de a o ceda în mai 2012 englezului Carl Froch, care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 5-a. De atunci, cariera lui Bute a intrat pe o pantă descedentă. Bute a disputat ultimul său meci pe 18 ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit să boxeze pe 6 decembrie împotriva argentinianului Roberto Bolonti, însă meciul a fost anulat în urma unei accidentări suferite de Bute.

Citește și: Lucian Bute, OBIECTIVE pentru 2015: Titlul mondial, meciuri cu adversari de top și revanșa în înfrângeri

Fostul campion mondial speră să revină în forță în lumea boxului, în cursul acestui an. "În 2015, stelele se aliniază în cariera mea", scria plin de încredere Bute într-un mesaj postat în luna decembrie pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel