Loteria bonurilor fiscale: Peste 2.050 de tranzacții cu cardul ar putea fi câștigătoare

Deţinătorii de carduri Visa emise în România au efectuat pe 7 februarie peste 2.050 de tranzacţii cu cardul ce au valori cuprinse între 6 și 6,99 lei fiecare. Astfel, ar mai putea apărea 2.050 de persoane care să revendice o parte din premiul total de un milion de lei oferit de Ministerul Finanțelor. Cu cât vor fi mai mulți câștigători la loteria bonurilor, cu atât premiul fiecăruia va fi mai mic.

Pentru a-şi revendica premiile, câştigătorii trebuie să depună bonul fiscal, în original, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate sau a paşaportului şi o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor, de un milion de lei, se va împărţi în mod egal între toate persoanele care solicită şi îndeplinesc condiţiile loteriei bonurilor fiscale.

"Visa a sprijinit această măsură, implementată cu succes şi pe alte pieţe din Europa, precum Croaţia, Slovacia şi Portugalia, care se confruntă cu problema evaziunii fiscale la scară largă. Rezultatul primei extrageri ne confirmă faptul că românii plătesc cu cardul şi sume mici, cum ar fi cumpărături de 6 lei", a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe, într-un comunicat citat de Mediafax.

Vezi și: Loteria bonurilor fiscale. Au apărut primii câștigători

Prima extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale a avut loc a doua zi de Paşte, în data de 13 aprilie, fiind luate în considerare toate bonurile emise în perioada 2 februarie - 28 martie, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. 

În urma extragerii, sunt câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 6 lei emise la 7 februarie.

Persoanele care au bonuri câştigătoare îşi pot revendica premiile în maxim 30 de zile de la data extragerii. Plata câştigurilor va fi făcută de Ministerul Finanţelor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Citește și: Loteria bonurilor fiscale, ipoteza care circulă pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel