LOTERIA BONURILOR FISCALE, ipoteza care circulă pe Facebook. Bon obținut dintr-un singur loc

Premieră în România: 6 lei cheltuiţi pe 7 februarie s-au dovedit a fi cea mai bună investiţe din acest an pentru mulți oameni.

Loteria bonurilor fiscale şi-a desemnat azi câştigătorii, mulți dintre ei declarându-se surprinși de suma mică de pe bonul fiscal câștigător.

Ipoteză lansată pe Facebook

Dacă zeci de români au cheltuit pe 7 februarie între 6 şi 6,99 lei pe la magazine, alții au devenit câștigători cu un bon fiscal de chiar 6 lei obținut dintr-un singur loc.

Este vorba despre sutele de români care au avut o oră mașina parcată la Aeroportul Otopeni pe data de 7 februarie. Rămâne de văzut dacă aceștia au păstrat bonul fiscal de 6 lei pentru a se numără printre câștigătorii care vor împărți un milion de lei.

Internauții se întreabă câți bani vor primi fiecare

Potrivit comentariilor internauților de pe Facebook, foarte mulți români dețin bonuri cu o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei și se întreabă câți bani vor primi.

"Eu am bonul, dar important este numărul de câștigători. Cred că premiul va fi undeva la 200-300 lei", "Și eu am un bon câștigător... Se pare că suntem foarte mulți... Cred că o să luăm foarte puțin fiecare...", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

VEZI ȘI: LOTERIA BONURILOR FISCALE: Un sibian a câștigat de două ori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel