Ljungberg, interimarul lui Arsenal, va purta discuții cu Nicolas Pepe

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Atacantul a costat 80 de milioane de euro și nu a avut rezultate până acum.

Nicolas Pepe se chinuie să se adapteze cu viața în Anglia, la patru luni de la mutarea record la Arsenal, conform The Sun. Ivorianul nu a reușit să aibă vreun impact la echipă, de când a fost cumpărat cu 80 de milioane de euro în ultima zi de transferuri.

Din această cauză, managerul interimar al tunarilor, Freddie Ljungberg, vrea să-l ia deoparte pe atacant și să îi explice exact ce așteptări are clubul de la el, pe Emirates.

4 meciuri pe bancă pentru Pepe

Pepe, în vârstă de 24 de ani, va sta pe bancă pentru al cincilea meci consecutiv, când Arsenal va întâlni Brighton, în această seară. În ultimul meci, când Ljungberg avea nevoie de un gol, i-a ales pe Bukayo Saka și Gabriel Martinelli, amândoi în vârstă de 18 ani.

„Câteodată, când vii din altă ligă, durează să te adaptezi în teren și în afara terenului. Plănuiesc să vorbesc cu Nico despre asta, pentru că este un jucător important pentru club. Nu cred că este lipsă de încredere. Cred doar că s-a mutat în altă țară și trebuie să joace diferit", a spus Ljungberg, despre atacantul de 80 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel