Lidia și Răzvan, moment PENIBIL în direct. Replica neașteptată. Liniște în PLATOU. "Mă INTIMIDEZI"

Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut pentru prima dată la TV, de la anunțul despărțirii. Momentul a fost cu adevărat stânjenitor, iar replicile aristei pentru Dani Oțil au fost de-a dreptul surprinzătoare. 

Lidia Buble și Răzvan Simion au trecut printr-un moment stânjenitor astăzi. Aceștia s-au întâlnit pentru prima dată, într-o emisiune, după anunțul despărțirii, lucru ce a stârnit curiozitatea tuturor. 

Artista a fost invitată în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a-și promova noua piesă și cu toate că ambii au încercat să se comporte normal, incomodarea li s-a citit foarte ușor pe față și au fost puțin emoționați de reacția pe care o va avea publicul. 

Iată dialogul stânjenitor dintre cei trei. Apropoul lansat de Răzvan Simion

Ei bine, dacă cei doi foști iubiți au fost emoționați, nici Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos și asta pentru că el fost cel care i-a luat interviul artistei, moment în care Răzvan Simion la taxat și i-a spus că este pus într-o mare dificultate. 

Ești pentru prima oară în ultimii ani într-o mare dificultate să formulezi întrebări”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil.

Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, i-a răspuns imediat Dani.

Momentul care a umplut platoul de liniște

Întrebată de reprezintă noua piesă, Lidia Buble nu a ezitat să răspundă că este vorba despre o "relație neîmplinită", răspuns care a părut că l-a deranjat pe Răzvan Simion. 

Dani Oțil: ”Îți priește viața după…. pandemie”. 

Lidia Buble: ”Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”. Momentul a fost urmat de un pauză în platou, toți cei prezenți fiind vizibil emoționați din cauza situației ciudate în care au fost puși.

Dani Oțil: ”Eu te intimidez? Suntem doar doi prezentatori că dacă eram mai mulți, era mai ușor. Vrei să-ți pună altcineva întrebările?”. 

Vezi aici întregul moment:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel