Laurențiu Reghecampf, făcut PRAF de fiul lui. Anamaria Prodan, PRIMELE reacții. "Ai MURIT pentru totdeauna!" / "Tati s-a PIERDUT, într-o lume urâtă tare"

Anamaria Prodan și fiul ei, Laurențiu Reghecampf jr, au avut primele reacții după anunțul antrenorului despre divorț și copil. 

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. Mai mult, Reghecampf urmează să devină tată din nou, după ce iubita lui a anunțat că este însărcinată.

"Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime! Comentarii și explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult!

Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen "lovitură pentru Anamaria Prodan" sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond", a scris Anamaria Prodan în miez de noapte, pe pagina de Instagram.

Fiul lui Reghecampf, reacție dură pe Internet

În schimb, fiul lui Laurențiu Reghecampf a avut o reacție mult mai dură. 

"A murit pentru noi forever!", a scris Laurențiu Reghecampf Jr.

Mai mult, băiatul a revenit cu o a doua postare în care i-a scris direct antrenorului: "ai murit pt mine forever!"

Anamaria Prodan i-a comentat imediat la postare: "Mami... tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL! NOI suntem EL! FII puternic, BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Si, iubește-l! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE! Du-te si caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE. Mami... CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva TATI S-A PIERDUT... Într-o LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pentru tati si nu îți încarcă sufletul cu ura, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Va iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!"

Anamaria Prodan, despre iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf

"“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm?

Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta.

Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…", a fost prima reacție a impresarei, pentru fanatik.ro, după apariție primelor informații despre sarcină și înainte de confirmarea lui Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, anunț despre divorț și copil

"Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!",  a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

Cine e Corina, iubita lui Reghe. Unde s-au cunoscut cei doi

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, este originară din Deva, dar locuiește acum în Craiova, alături de antrenor.

Relația dintre cei doi este, așadar, una serioasă, din moment ce împart aceeași casă. Ei urmează să devină părinți cât de curând și știu deja și sexul copilului: urmează să aibă o fetiță.

Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai, locul în care s-au îndrăgostit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel