Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară / Foto

Laura Cosoi / Foto: Instagram
Laura Cosoi / Foto: Instagram

Laura Cosoi a anunțat, în ziua de Crăciun, că va deveni din nou mamă. 

În ziua de Crăciun, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Peste câteva luni, actrița va aduce pe lume... o fetiță!

"Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere!", a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

Laura Cosoi a precizat apoi că Rita și Vera vor avea o surioară. 

"În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.", a adăugat Laura Cosoi. 

"Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viață mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!

Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumina, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!", a mai spus ea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

În vara acestui an, Laura Cosoi spunea, în cadrul emisiunii "La Măruță", că "soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult".

Laura Cosoi și soțul ei, împreună de mai bine de 9 ani

Anul acesta, în luna mai, Laura Cosoi și soțul ei au împlinit 9 ani de când formează un cuplu. 

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățisari, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans.

9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întalniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, scria Laura Cosoi pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel