Urmărește emisiunea live


Gheorghe Grozav, declarații înainte de Norvegia-România

Gheorghe Grozav crede că naționala României are puterea de a învinge Norvegia.

Gheorghe Grozav, a declarat că selecţionata pregătită de Cosmin Contra are puterea de a învinge Norvegia şi pentru asta nu trebuie să se prezinte la Oslo 'ca la tăiere'.

'Eu cred că dacă mergem să facem egal în Norvegia nu va fi bine, trebuie să mergem cu gândul la victorie şi trebuie să ţintim cât mai sus. Trebuie să fim motivaţi încă din primul minut, toţi ştim câtă importanţă au aceste două jocuri. Cel mai important este primul meci, cel cu Norvegia, în care trebuie să ne autodepăşim şi să câştigăm toate cele trei puncte. Dacă îl vom câştiga şi pe al doilea vom lua o opţiune serioasă pentru a ne califica. La Oslo eu zic că nu trebuie să mergem ca la tăiere, trebuie să mergem încrezători pentru că avem o echipă care poate să învingă Norvegia. Trebuie să fim foarte încrezători şi foarte motivaţi încă din primul minut. Pentru mine ar fi un vis împlinit să participăm la Campionatul European', a afirmat Grozav la FRF TV.

Atacantul spune că nu este important cine va purta numărul 10 la echipa naţională: 'Nu cred că e important cine va purta numărul 10 pe tricou, mai important este să câştigăm aceste două meciuri. Mai puţin important este numărul de pe tricou. Am o relaţie foarte bună cu domnul Contra, m-a motivat foarte bine de fiecare dată. Ne dă o motivaţie în plus de fiecare dată şi eu vin cu mare plăcere la echipa naţională'. Grozav este mulţumit că a putut evolua constant la echipa Kisvarda din Ungaria, dar doreşte să facă pasul către o altă formaţie.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Norvegia (7 iunie, ora 21:45) şi Malta (10 iunie, 21:45), în deplasare, în cadrul Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Până în prezent, prima reprezentativă condusă de Cosmin Contra a disputat două partide, fiind învinsă în deplasare de Suedia (scor 1-2) şi câştigând pe teren propriu cu naţionala Insulelor Feroe (scor 4-1).

Citește și: Naționala României, formulă completă pentru Norvegia. Lotul convocat de Contra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel