"L-am ucis pe Paco!", de Joaquim Bundó – Micro Teatru

Teatrul Avangardia prezintă piesa online „L-am ucis pe Paco!”, de Joaquim Bundó, din distribuție făcând parte Victoria Cociaș, Ștefana Samfira și Medeea Marinescu. Regia: Ricard Reguant. 

„Întâlnirea săptămânală a trei prietene apropiate capătă o turnură suprarealistă atunci când una dintre ele mărturisește că a comis o crimă. Când trei prietene se întâlnesc la o cafea te aștepți să le vezi relaxate, bine dispuse, cu chef de vorbă și multe zâmbete. Și, în mod normal, așa decurge și întânirea săptămânală dintre Francisca, Begoña și Adelina – cele trei prietene din povestea noastră. Numai că… de data asta lucrurile iau o întorsătură cu totul neașteptată.

Când una dintre cele trei mărturisește că a comis o crimă, întâlnirea lor săptămânală capătăt o turnură suprarealistă. Francisca (Victoria Cociaș) este o femeie deosebit de independentă, mai ales de când a părăsit-o Manolo. Adelina (Ștefana Samfira) este o femeie inocentă în multe privințe… Dar inocența ei este una aparte. Iar, Begoña… Begoña (Medeea Marinescu) este cea mai cu picioarele pe pământ și cu simț practic dintre ele. Povestea aceasta ajunge să ne influențeze și ajunge să ne facă să percepem realitatea în alt mod. Să ne înțelegem mai bine propria realitate. Să înțelegem un pic mai bine lumea din jur. Să conștientizăm și să ne înțelegem sentimentele. Să ne conștientizăm mai bine și să ne înțelegem pe noi înșine.” 

Sistem Pay-Per-View

Piesa poate fi vizionată oricând, în orice zi la orice oră, în sistem Pay-Per-View. Preț bilet pay per view: 20 lei. Pregătiți-vă pentru o adevărată sarabandă de emoții, inimi frânte, flirturi nevinovate, sentimente de vinovăție, porniri criminale, mărturisiri răvășitoare, anunță Teatrul Avangardia într-un comunicat. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel