Klaus Iohannis, o primă înfrângere pe Codul Fiscal

Senatorii Comisiei pentru transporturi și energie au avizat, luni, negativ cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis privind Codul fiscal.

"După discuții cu reprezentanții Ministerului Finanțelor și după analizarea solicitării președintelui României privind Codul fiscal, am decis, cu majoritate de voturi, să dăm aviz negativ la solicitarea de reexaminare a președintelui Iohannis. Am considerat că în ceea ce privește Comisia de transporturi și energie nu sunt elemente care să conducă la o modificare a punctului nostru de vedere, respectiv susținerea cu amendamente a Codului fiscal. Cu alte cuvinte, ar trebui retrimis președintelui pentru promulgare în forma aprobată de Parlament", a afirmat președintele Comisiei de transporturi, Mihai Fifor.

Citește și: COD FISCAL. Parlamentul, în sesiune extraordinară

El a precizat că din partea Ministerului de Finanțe și a Guvernului "nu a venit o susținere a acestei solicitări a președintelui", motiv pentru care comisia rămâne "la poziția inițială".

Avizul Comisiei este consultativ, plenul Senatului urmând să analizeze luni, de la orele 15,00 cererea de de reexaminare a Codului fiscal transmisă de  Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel