KFC a rămas fără materie primă în Marea Britanie

Pixabay
Pixabay

Lanțul de fast-food KFC a rămas fără anumite produse în Marea Britanie, riscând să întrerupă vânzarea unor alimente. 

KFC Marea Britanie a anunțat că problemele pe care le are în privința achizițiilor perturbă activitatea locațiilor la nivelul întregii țări. Într-un tweet publicat miercuri, lanțul de fast-food a anunțat că unele articole nu vor fi disponibile, deoarece au existat „unele întreruperi” în ultimele câteva săptămâni, scrie BBC

Declarația nu menționa ce produse din meniurile sale au fost afectate sau motivul perturbării. KFC a spus că situația „nu este ideală” și că „lucrează din greu pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme”.

Fără pahare și capace pentru băuturi

„Vă rugăm să aveți răbdare cu echipele noastre...ei fac o treabă bună în ciuda întreruperilor”, a continuat tweetul. 

Compania nu a spus care dintre restaurantele sale vor fi afectate. Majoritatea (80%) dintre punctele de vânzare KFC sunt gestionate pe bază de franciză. Răspunzând la tweet, clienții au spus că nu erau pahare sau capace pe băuturi. Nu se știe cât va dura întreruperea.

Totul vine în contextul unei probleme anterioare a lanțului de aprovizionare în 2018, când compania a trebuit să închidă 750 de restaurante după ce un contract de livrare cu DHL a condus la mari lipsuri.

Penuriile logistice din industria alimentară și de livrare la domiciliu sunt cauzate în prezent de o lipsă de șoferi, care a reieșit din cauza absenței forței de muncă din statele membre UE după Brexit și izolarea forțată

Asociația șoferilor profesioniști din Marea Britanie spune că există o creanță de aproximativ 100.000 de șoferi în toată țara. 

Prime de retenție pentru șoferi și muncitorii din supermarketuri

Dixons Carphone, care deține Currys PC World și Carphone Warehouse, companii de transport, va plăti, de asemenea, noilor șoferi de camioane un bonus de 1.500 de lire pe fondul penuriei.

Șoferii existenți vor primi un bonus de retenție de 1.500 de lire sterline, în timp ce cei care recomandă un prieten pentru un post vacant de șofer vor primi 1.000 de lire sterline. În plus, se va lansa o schemă în care tinerii în vârstă de 21 de ani care dețin de mai mult de un an permis de conducere vor primi înapoi banii dați pe cursurile de formare și teste.

Tesco, lanțul de supermarketuri a mai spus în iulie că va oferi un bonus de 1.000 de lire sterline pentru noii șoferi, iar Arla plătește 2.000 de lire sterline șoferilor dispuși să lucreze în weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel