EXCLUSIV  Jurnalistul Laurenţiu Botin, la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV

Laurenţiu Botin, jurnalist şi realizator de emisiuni la Realitatea Plus, vine la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV. 

Interviul va fi difuzat sâmbătă, 7 august 2021, de la ora 12:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV dar şi pe paginile de Youtube şi Facebook ale celor două site-uri. 

Rămâneţi alături de noi. 

Botin, critici dure la adresa lui Cîţu 

La jumătatea lunii iulie, Laurențiu Botin a criticat dur afirmația lui Florin Cîțu, potrivit căreia românii sunt mai fericiți, asta deși realitatea arată cu totul altceva.

Florin Cîțu declara că România are cele mai mici prețuri la alimente din Uniunea Europeană, iar românii sunt mai fericiți. Totuși, ultimele date ale INS îl contrazic pe premier. Românii nu par mai fericiți, iar prețurile au tot crescut, atât la alimente, cât și la alte produse și servicii. În acest context, Laurențiu Botin a prezentat în deschiderea emisiunii ”100” de la Realitatea, un nou "instrument de măsură a fericirii", pe care l-a numit "Cîțometru".

"În România, dragilor, a apărut un nou instrument de măsură a fericirii pentru că domnul Cîțu ne-a spus: ”Domnule, trebuie să fim fericiți”. Spuneam înainte că cel mai mare dușman al declarațiilor pompoase este chiar Institutului Național de Statistică care ne-a arătat într-un studiu cum au explodat toate în România. Vorbim despre viața de zi cu zi. Și avem așa: ulei-15,9%, citrice-8%, țigări-7%, fructe proaspete-6%, pâine-4,47%, iunie 2021, comparativ cu iunie 2020. Mai departe, energie electrică-17%, servicii aeriene-15%, combustibil- 12%, servicii poștale-5,53%, îngrijirea medicală-4,48%. Ce frumos instrumentul de măsură, mai în glumă mai în serios se numește Cîțometru. Iată, vedeți ce frumos arată? Fericirea e pe voi.", a spus Laurențiu Botin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel