Jurații iUmor, fața în față cu un concurent special. NIMENI altcineva nu poate sã facã asta

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, platou iUmor
Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, platou iUmor

De-a lungul celor şase sezoane, jurații iUmor au avut parte până acum de mai multe numere de magie, unele bune, altele fenomenale, însã când credeau cã le-au vãzut pe toate, mâine searã, de la 20:00, în platoul emisiunii îşi va face apariţia ca un concurent cu totul şi cu totul special, originar din Israel.

Mentalistul Lioz Shem Tov va veni pe scena iUmor cu un moment special, de telekinezie, un fenomen paranormal care presupune mişcarea unor obiecte cu puterea minţii. „Sunt cel mai tare din lume cu ceea ce fac şi nimeni altcineva nu mai poate sã facã ceea ce fac eu!", le va mãrturisi el juraţilor, încã de la început. Pe Mihai Bendeac l-a captivat din primele momente: „Nu mi-am imaginat niciodatã, în viaţa mea, cã ar putea veni cineva pe scenã sã facã un astfel de numãr! E nãucitor!", va mãrturisi Mihai Bendeac.

Jurații iUmor, față în față cu Lioz Shem Tov


Dacã va reuşi Lioz Shem Tov sã îi convingã pe juraţi cã locul lui este pe scena iUmor, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:00, în cel mai nou episod al show-ului de la Antena 1, când Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată.

Concurenții care primesc minimum două "Thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

VEZI ȘI Răzvan Ciobanu, AVERTIZAT că o să moară! Cine rupe tăcerea

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel