Răzvan Ciobanu, AVERTIZAT că o să moară! Cine rupe tăcerea

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

După tragedia rutieră în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, apar noi detalii cutremurătoare. O vrăjitoare a ieșit public și a mărturisit că l-a avertizat pe Răzvan Ciobanu că i se va întâmpla ceva rău.

Vrăjitoarea Monica Ioniță sare în apărarea lui Răzvan Ciobanu și spune că nu consumase nici alcool, nici substanțe interzise înainte să se urce la volanul autoturismului de lux. Designer-ul român era urmărit de un...blestem și avea câteva grame de argint viu – așa cum au pățit și foștii soți Mihaela și Cristi Borcea în urmă cu câțiva ani buni.

Răzvan Ciobanu, avertizat de vrăjitoarea Monica Ioniță


Mai mult, femeia declară că l-a avertizat pe Răzvan Ciobanu, doar că acesta nu a luat în serios spusele vrăjitoarei.

"Țin să fac un anunț public: în ultimele zile se discută tot mai des despre moartea designerului Răzvan Ciobanu. Ei bine, toți care vă dați cu părerea, inclusiv cei din mass-media că „poate" ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan, că ar fi consumat anumite substanțe vă vin în ajutor cu adevăratul motiv care el s-a stins din viață! Răposatul Mihăiță-Răzvan Ciobanu a fost urmărit de un blestem... fapt pentru care în dată de 29 aprilie el a avut un accident în urma căruia și-a pierdut viața. Indiferent că era în acel automobil, indiferent că venea de la Mamaia, că băuse sau nu, Răzvan avea să decedeze în data de 29.04.2019.deoarce avea un blestem foarte puternic asupra lui. Se simțea după el în ultimul timp. se retrăsese din fata camerelor, motiv pentru care se simțea tot mai rău, semn că farmecele îl ajunseseră!

VEZI ȘI Răzvan Ciobanu accident. Titi Aur dă cărțile pe față. Ciutacu, întrebare-cheie

„Așadar, dragi cititori, dragi scriitori, dragi reporteri, vă rog să nu mai puneți vina pe faptul că s-a urcat la volan consumând alcool... că avea cine știe ce substanțe și așa mai departe! Adevăratul motiv este că el era depistat cu 2 grame de argint viu în corpul lui, fapt pentru care, el de-a lungul anilor nu s-a putut stabili cu nicio femeie, urmând mai apoi ca el să aibă relatii cu oameni de același sex! Am avut ocazia să vorbess cu el în urmă cu un an avertizându-l că ceva rău i se va întâmpla! I-am spus că mi s-a arătat un bob de zăbavă (însemnând că ceva foarte rău se va întâmpla într-o săptămână, o lună sau un an). Mi-a spus că nu ar avea ce să se întâmple cu el, că nu face altceva decât să-și distreze viața! Dumnezeu să-l ierte!", a mărturisit vrăjitoarea Monica Ioniță pentru cancan.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

 

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel