Jose Mourinho a recunoscut că NU știe să gătească, să calce sau să facă curat

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Portughezul a oferit un interviu savuros despre treburile casnice și faptul că nu se ocupă cu așa ceva.

Antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, a recunoscut că nu știe să gătească, să calce sau să curețe casa, conform The Sun.

Portughezul a vorbit deschis despre faptul că nu face treburi gospodărești și se comportă diferit de când a preluat echipa, fiind mult mai fericit și mai relaxat acum, față de ultimele sale zile la Manchester United.

„Specialul”, nefericit în casa sa

 

Întrebat de reporteri dacă nu este ciudat să trăiești doar în hoteluri, Mourinho a răspuns: „Este? Știi cum aș fi nefericit? Aș fi nefericit dacă aș fi avut o casă a mea".

„Ar fi trebuit să curăț, eu nu fac asta. Ar fi trebuit să calc, nu știu cum se face asta. Ar fi trebuit să gătesc. Ouă prăjite și cârnați – este singurul lucru pe care-l știu. Aș fi foarte nefericit", a spus Jose Mourinho.

„Am locuit într-un apartament extraordinar, nu era doar o cameră. Era al meu, tot timpul. Nu trebuia să plec după o săptămână. Nu, era al meu. Am lăsat totul acolo, aveam televizorul meu, cărțile mele, computerul meu", a mai povestit portughezul.

Mourinho și room-service-ul

 

„Era un apartament, cu telefon. << Adu-mi un café latte, te rog. Nu vreau să cobor pentru cină, adu-mi cina aici. >>",

„Mă uitam la fotbal sau lucram cu asistenții mei și aș fi cerut mâncare. Aveam totul. Dacă eram singur în apartament, ar fi fost și mai dificil. Eram okay, mai bine decât okay", a încheiat Jose Mourinho.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24