JO 2012: Hoteluri scumpe, McDonald`s ieftin

Capitala Marii Britanii a fost asaltata de peste 320.000 de turisti. Astfel, un buget minim pentru un sejur la Londra in perioada Jocurilor Olimpice porneste de la 1500 de euro.

Autor: Diana Buica

Serviciile londonezilor au dezamagit turistii care prezenti la Jocurile Olimpice de la Londra. Olimpiada ii determina pe turisti sa scoata cat mai multi bani din portofele pentru ca hotelurile sunt scumpe, tarifele sunt duble fata de anul 2011.

Grupuri de oameni, care si-au luat bilete inainte cu 3-4 luni prin agentii de turism, au platit aproape 3.000 de euro de persoana. In acest pret au fost incluse 3-4 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, mic dejun si cina. In acest pret intrau bilete la diferite competitii sportive, dar si bilete de intrare la anumite obiective turistice.

Numarul turistilor este atat de mare, incat chiar si la aceste preturi, locurile de cazare s-au epuizat deja. Alte variante sunt inchirierea unei locuinte, avand in vedere ca o parte din londonezi au decis sa plece in aceasta perioada si sa-si inchirieze casele. Astfel, un proprietar al unei case cu patru camere poate primi in aceasta perioada a Jocurilor Olimpice pana la 90.000 de dolari pe saptamana. Curtile sunt si ele inchiriate, ajungand la 8-10 lire pe noapte.

Preturile nu sunt tocmai mici. De exemplu, un mic dejun simplu poate ajunge la  15 euro, o sticla de apa 2 euro iar o cafea 3,5 euro. De aceea, multi turisti au invadat McDonald`s la Olimpiada, de la copilasi pana la adulti. Preturile sunt ieftine, ceea ce determina oamenii sa consume. Dupa cum stim McDonald`s este sponsor oficial al Olimpiadei, ceea ce le-a adus multi turisti care consuma in medie de 2-3 ori pe zi ofertele meniurilor McDonald`s.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel