Iulia Albu o face PRAF pe Adelina Pestrițu: Este o RUȘINE să fii frustrat și ipocrit! Am ales să o fac pentru fetița Adelinei

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Iulia Albu a taxat-o dur pe Adelina Pestrițu. 

"Astăzi am ALES. Am ales să vorbesc. Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama ei. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi, toți care mi-ați scris.

Eu sunt plătită să analizez în baza competențelor mele profesionale ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei mai inteligenți dintre noi își pot asumă critică. Adelina, eu și cu ține nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând neapărat ceva în comun...Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau dar mereu am putut să mă privesc a două zi în oglindă", a scris Iulia Albu pe pagina de Facebook.

"Tu nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui “să se potolească” atunci când cineva o abuzează"

"Da Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit. Și da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele. Tu nu ai căderea, însă, să țîi discursuri feministe. Eu nu am nevoie să îmi fabric trecutul pentru că nu am nimic de îngropat. Nu îmi amintesc să te fi sunat să îți cer bani împrumut, însă mi se pare josnic să încerci să ataci pe cineva în acest mod. Tu nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui “să se potolească” atunci când cineva o abuzează, și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens. Dar tu te bați cu pumnul în piept că nu susții violență", a mai scris Iulia Albu.

"Da, este o rușine"

"Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită este o rușine. Ar fi trist totuși dacă, după 10 ani de când fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi înțeles că rochiile nu se poartă cu ceas. Asta ai vrut să spui, nu? Eu, Adelina nu voi face presupuneri legat de modul în care tu îți câștigi sau ți-ai câștigat banii. Ai făcut-o chiar tu de-a lungul timpului prin propriile declarații. Te asigur că mie nu îmi va “pune“ sau “lua” nimeni bani “peste” sau “sub” contractul pe care l-am negociat. Eu nu îmi doresc nicio controversă cu ține. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria “noi influencerii”.

Pentru fiecare față pe care tu ai învățat-o că are nevoie să se schimbe total pentru a se putea privi în oglindă există trei fete pe care le-am învățat să se iubească și să se accepte luptând real pentru a fi ele însele. Mâine îi voi privi în ochi, online, pe elevii Colegiului Național Gheorghe Lazăr și le voi spune că drumul pe care l-au ales, deși nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mândria unei conștiințe împăcate că am spus ceea ce trebuia spus", a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel