Italia, al doilea val de COVID-19? Creştere alarmantă a numărului de cazuri

Italia a înregistrat o creştere semnificativă a numărului de cazuri noi de coronavirus. Toate indiciile arată că italienii se confruntă cu al doilea val de COVID-19. 

Italia a înregistrat sâmbătă 1.071 noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Roma, fiind prima dată după jumătatea lunii mai când numărul noilor cazuri zilnice depăşeşte 1.000 în această ţară, transmit Reuters şi AFP.

Una dintre cele mai afectate ţări europene de noul coronavirus, Italia a reuşit să gestioneze epidemia după ce în perioada martie-aprilie a înregistrat un vârf al numărului de decese şi persoane infectate. În ultima lună s-a consemnat o nouă creştere a cazurilor de COVID-19, experţii punând această evoluţie pe seama vacanţei şi a vieţii de noapte mai active în această perioadă în Italia.

Ultima dată când numărul noilor cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depăşit 1.000 în Italia a fost pe 12 mai, cu 1.402 cazuri, cu şase zile înainte ca restaurantele, barurile şi magazinele să fie redeschise după zece săptămâni de izolare, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel