Irina Fodor, în Grecia cu ”Chefi fără limite”: Era atât de frig, încât ne inghesuiam toți în jurul aragazelor

Chefi fără limite are premiera în februarie la Antena 1.  

Chefi fără limite, primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, are premiera în februarie, pe Antena 1. Formatul original de adventure- cooking show îi aduce în prim plan pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului a mărturisit care au fost cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat la filmările din Grecia.

„Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire. Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase, și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți... am scos-o cumva la capăt”, a declarat prezentatoarea Chefi fără limite. 

Având în vedere că platourile de filmare au fost amplasate în aer liber, în cele mai spectaculoase locații ale insulelor elene, marea provocare a întregii echipe a fost să continue filmările în condiții de caniculă, vânt extrem sau ploi torențiale. Irina Fodor, care spune că este una dintre cele mai friguroase persoane din lume, a mărturisit și cum a reușit să învingă condițiile meteo aprige de la filmările Chefi fără limite: ”La un moment dat, era atât de frig încât ne inghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților între probele de gătit că să ne încălzim măcar mâinile. Am prins de toate: furtuni puternice, soare arzător, ploi torențiale și vânt care te lua pe sus. Abia ne mai auzeam unii pe alții, trebuia să strig la concurenți ca să înțeleagă proba. S-a gătit în condiții extreme, dar chefii și concurenții nu au ținut cont de nimic în drumul către trofeu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel