Ionuţ Negoiţă a devenit acţionarul majoritar al FC Dinamo

ionut negoita
ionut negoita

Ionuţ Negoiţă a reușit să preia  acţiunile deţinute de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie, Nicolae Badea, şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar cu 90 la sută al clubului FC Dinamo. Potrivit Ring, negocierile au durat 17 ore şi s-au finalizat joi, la ora 06.30.

[caption id="attachment_293886" align="alignnone" width="640"] Foto: Ziarul Ring[/caption]

Omul de afaceri Ionuț Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo la începutul lunii august 2012, când a preluat, pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, după retragerea lui Cristian Borcea.

Potrivit GSP, Nicolae Badea vrea bani cash pe 30 la sută din acţiuni, adică 880.000 de euro, în timp ce Ionuţ Negoiţă doreşte să ofere apartamente în schimbul ”pachetului”.

 O proporţie de 10 la sută din acţiunile clubului se află în portofoliul vechii societăţi care a administrat gruparea "alb-roşie", restul de 90 la sută fiind acum în proprietatea lui Negoiţă.

Acum, Negoiță  trebuie să facă rapid o infuzie de capital considerabilă pentru a plăti salariile jucatorilor și datoriile către terți, în caz contrar Dinamo riscând să nu primească licență pentru sezonul urmator de Liga 1.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel