Ioana Grama, în lacrimi, la tv: Am zis că odată o să vorbesc despre asta...

Ioana Grama
Ioana Grama

Ioana Grama a izbucnit în lacrimi, în direct, la tv, când Teo Trandafir a deschis subiectul despre familia cunoscutei bloggerițe.

Întrebată ce îi lipsește din viața cu familia, Ioana Grama nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Părinții ei sunt divorțați, mama este plecată în străinătate de când era ea mică, iar cu tatăl nu mai vorbește de câteva luni. A avut două surori, însă una dintre ele a murit, așa că singura ei familie din România este sora pe care o vede rar.

„Ăsta e un subiect super sensibil pentru mine. Familia unită... Mă văd la televizor că plâng și mă întreb de ce plâng. Nu mă așteptam să plâng. Pur și simplu mi-aș dori să fiu mai aproape de ai mei, mama e plecata de vreo 14 ani în Germania, cu tatăl meu nu vorbesc de câteva luni și tot așa. Problemele astea care din exterior nu se văd și oamenii nu.... Am zis că odată o să vorbesc despre asta, dar nu sunt pregătită, după cum poți observa. Am vrut să deschid subiectul ăsta de multe ori pe YouTube pentru că știu că aș putea influența foarte mulți oameni să nu mai judece și să înțeleagă că oamenii pe Instagram... Instagram e un job pentru mine, aia e cartea mea de vizită, acolo afișez o viață pe care o am, pentru că nu mă prefac, dar aia nu înseamnă că nu sufăr, că nu plâng. Și vreau să vorbesc despre asta pentru că sunt mulți oameni în situații similare și aș putea să îi ajut să vadă că „bă, uite, nici asta care azi e în Paris și mâine e în Londra nu e atât de fericită cum pare". Oricum, eu nu par că sunt fericită, chiar sunt, doar că am momente.. am mai izbucnit și pe Instagram câteodată, dar nu tot timpul, pentru că mi-e foarte greu să vorbesc despre asta", a declarat Ioana Grama cu ochii plini de lacrimi, în cadrul emisiunii Teo Show.

Vezi și: Diana Pivniceru a părăsit EXATLON. Probleme grave

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel