INTERVIU cu regizorul Mick Davis: În România, salariul minim este incredibil de mic

Mick Davis, celebrul regizor de la Hollywood, care a făcut filmul Modigliani în România, cu Andy Garcia în rol principal, a acordat un interviu DC News.

"În ceea ce-i privește pe actori, salariul minim este incredibil de mic. Văd oameni care chinuie să-și plătească facturile. În mod surprinzător, încă au simțul umorului. Ceea ce este minunat. Dacă nu aveau, se întâmpla o nouă revoluție. Cred că actorii nu fac mulți bani. Poate unii directori, cei care dețin monopolul. 

CITEȘTE ȘI: INTERVIU cu regizorul Mick Davis. Mick Davis lansează "Paganini"

Este foarte multă politică. Eu cred că politica are un rol importat când vine vorba să tai feliile de tort. Dacă ești important pentru mine primești o felie mai mare. Dacă nu, primești frimiturile. Este greu să ai un sistem de plată echitabil. În același timp există actori care o duc bine. 

Privatizarea, în teorie, este un lucru bun. În Marea Britanie, pe timpul lui Thatcher (Margaret Thatcher, prim-ministrul Marii Britanie, în perioada 1979-1990) a fost un lucru teribil pentru că mi-a distrus țara, Scoția. A omorât toată industria. A privatizat totul și s-au închis transportul, minele... și altele.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU cu regizorul Mick Davis: În România sunt mai mulți actori ca în Los Angeles

Nu aveți Uniunea Actorilor, Uniunea scriitorilor. Aveți un fel de organizații, dar nu cu aceeași structură ca în Los Angeles. Dacă eu joc pentru tine și nu vrei să mă plătești, în Los Angeles, Uniunea te sună și îți zice că dacă nu mă plătești, nu o să mai lucrezi niciodată în orașul ăsta. A doua zi primesc un cec de la tine. Nu aveți protecția asta", a spus Mick Davis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel