Înșelăciune în numele marilor hipermarketuri de Sărbători. Anunțul Auchan

Pe Facebook este distribuită intensiv o mare înșelăciune, care a prins ușor la internauți. Mesajele ajung la foarte multe persoane și cei trecuți ca furnizori ai cadourilor de la tombolă se pot afla în fața unei situații fără precedent, mai ales că, la a treia încercare, toată lumea câștigă. 

În luna sărbătorilor, înșelăciunea atrage atenția internauților cu mai multe cadouri costisitoare precum "iPhone 6s, iPod Shuffle sau un coș de cumpărături (in valoare de 800LEI)!!". 

Sub tombolă apar mesaje ca și cum ar fi postate de pe conturi de Facebook în care presupușii internauți scriu că "au primit voucher-ul de la Auchan" sau că li se potrivește perfect iPod-ul. Mai mult, arată că sunt 80.000 de astfel de comentarii, care, în realitate, nu există, cum nu există nici "comentatorii", fiind doar ca o imagine care rulează pe ecran. 

Toți cei care participă la tombolă apar câștigători din a treia încercare. Pentru a "revendica premiul", internautul trebuie să distribuie pagina site-ului care găzduiește tombola și să posteze în cinci grupuri diferite sau la cinci prieteni următorul mesaj: 

"Hei, marile branduri din Romania sărbătoresc Crăciunul prin oferirea de vouchere în valoare de 800 lei, smartphone-uri și alte gadget-uri! Am câștigat un voucher care poate fi folosit in orice supermarket! Grăbește-te! http://sarbatorifericite2015.com/". 

Așa cum era de așteptat, această "tombolă" falsă, a fost dezmințită deja de Auchan, care apare ca finanțator: 

"Stimati clienti,

Va informam ca Auchan Romania nu are nicio legatura cu acest concurs, nu este organizatorul concursului care este in acest moment in mediul online pe site-ul sarbatorifericite2015.com, nu sprijina acest concurs si nici nu acorda vouchere de castig in cadrul acestui concurs.

Va informam ca sigla Auchan este utilizata in mod nelegitim si depunem toata diligenta unor masuri rapide pentru a determina incetarea acestei utilizari.

Auchan Romania va asigura inca o data ca toate anunturile referitoare la concursuri, tombole sau premii sunt comunicate pe pagina oficiala de sitewww.auchan.ro si pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/AuchanRO.". 

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel