IMAGINI HALUCINANTE. Despescu a cerut intervenția la Antena 3. Primele declarații

Chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în cadrul MAI, a cerut să intervină în direct la Antena 3 după ce Mihai Gâdea a prezentat un caz şocant.

Bogdan Despescu a intervenit în direct la Antena 3, la emisiunea "Sinteza zilei", după ce Mihai Gâdea a prezentat imagini şocante în care se vede cum un poliţist agresează un bărbat.

"Am fost contactaţi de chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI. Domnia sa a fost şocat de imaginile de o violenţă fără precedent pe care le-am văzut în Tulcea, unde un bărbat a fost târât din căruţă, bătut cu bestialitate, încătuşat el, soţia, în faţa copilului de patru ani. Aşa ceva rar se poate vedea",  a anunţat Mihai Gâdea.

"Intervin urmare a imaginilor pe care le-aţi prezentat. Vă rog să-mi permiteţi să menţionez că este regretabil ce s-a întâmplat în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Tulcea şi nu asta e imaginea MAI. Am dispus, imediat după difuzarea acestor imagini, către IGPR şi către Jandarmerie verificări urgente urmând ca mâine să avem primele concluzii pe care le vom pune la dispoziţia organelor de parchet competente într-o asemenea cauză.

Asigurăm cetăţenii că astfel de fapte nu sunt tolerate de conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Am dispus măsuri să se prelucreze acest caz cu toate efectivele şi să pună accent în pregătirea personalului pe modul de intervenţie în activitatea de impunere a legii", a trasmis Bogdan Despescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel