Ianis Hagi, DAT DE GOL de antrenorul lui Rangers: Este treaba mea să mă asigur!

 foto: Rangers FC @rangersfc - FB
foto: Rangers FC @rangersfc - FB

Informația pe care Ianis Hagi a încercat să o păstreze „în familie” a fost spusă tare și clar de antrenorul lui Glasgow Rangers. 

După multe zvonuri apărute în tabloide, antrenorul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard a subliniat, în cadrul unei conferințe de presă, că Ianis Hagi are... iubită!

Antrenorul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a spus despre Hagi Jr. că şi-a adus iubita în Scoţia și astfel, acum are toate motivele acum să strălucească pe teren. 

„Ianis este într-un loc bun. Cred că s-a stabilit cu adevărat aici, în Glasgow, şi ştiu că şi iubita lui îi este alături. Aşa că vine zâmbind, fericit (...)

El este una dintre armele noastre, este foarte eficient şi este doar începutul sezonului. L-am dorit aici cu normă întreagă, astă-vară, pentru că putem vedea acea calitate şi putem vedea acea abilitate de a deschide uşi.

Este treaba mea să mă asigur, să încercăm şi să-l păstrăm *fresh pentru a-l folosi la momentul potrivit, deoarece este încă tânăr şi se transformă în bărbat. Dar în ceea ce priveşte talentul, suntem încântaţi să-l avem. Poate deschide uşi în orice moment când are timp şi spaţiu”, a declarat Steven Gerrard la o conferință de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel