Globurile de Aur. Filmul "Carol", în topul nominalizărilor

Sursă:www.libertatea.ro
Sursă:www.libertatea.ro

Asociația presei străine de la Hollywood a anunțat nominalizările pentru cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur. În fruntea nominalizărilor se află filmul "Carol", la cinci categorii. Filmul cuprinde povestea de dragoste între două femei, iar actrițele principale, Cate Blanchett și Rooney mara, au fost nominalizate la categoria "Cea mai bună actriță în rol dramatic", informează VOX.

Celelalte categorii la care a fost nominalizat filmul lui Todd Haynes sunt:"Cel mai bun film dramatic", "Cel mai bun regizor".

Filmul "Carol" este urmat de "The Big Short", "The Revenant", "Steve Jobs", fiecare cu patru nominalizări. Câte trei nominalizări au obținut "The Danish Girl", "The Hateful Eight", "The Martian", "Room" și "Spotlight".

La categoria cel mai bun film într-o limbă străină au fost selectate "The Brand New Testament"(Belgia-Franța-Luxembourg), "The Club"(Chile), "The Fencer"(Finlanda-Germania), "Mustang"(Franța) și "Son of Paul"(Ungaria).

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur va avea loc în data de 10 ianuarie la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel