Gigi Becali şi-a bătut joc de procurori. Află cum le făcea aroganţe în dosarul schimburilor de terenuri

gigi becaliDosarul schimburilor de terenuri între Becali şi MApN a fost trimis în instanţă. Patronul Stelei este acuzat că i-ar fi dat mită un teren de 700 metri patraţi fiicei lui Victor Babiuc, ministrul Apărării la acea vreme, pentru a obţine terenul unei unităţi miliatare aflate într-o zonă cu valoare imobiliară mare, la schimb cu un teren agricol cumpărat după perfectarea afacerii.Gigi a explicat că, de fapt, cumpărase terenul din Ştefăneşti înainte de a face contractul cu MApN, dar a încheiat actele mai târziu, aşa cum se mai obişnuieşte la ţară. Iată ce răspunsuri "arogante" le dă procurorilor, după cum reiese din stenograma publicată de Mediafax:

"Întrebare: Ce suprafaţă de teren deţineaţi în comuna Ştefăneşti la momentul solicitării celui de-al doilea schimb?

Răspuns: Nu mai ţin minte şi nu e problema dvs. proprietăţile pe care le deţin.

Întrebare: Precizaţi dacă aţi negociat cu Ioana Cristina Anca Babiuc preţul acestei vânzări anterior încheierii contractului?

Răspuns: Nu mai ţin minte o suprafaţă de 700 mp. Şi depindeam şi de faptul cum mă sculam dimineaţa, câteodată am dat şi case cadou şi sute de mii de dolari donaţii la diferite persoane.

Întrebare: Precizaţi cine a întocmit documentaţia cadastrală ce a stat la baza întocmirii acestui contract de vânzare – cumpărare?

Răspuns: Habar nu am şi nici nu mă interesează.

Întrebare: Precizaţi cum aţi identificat suprafaţa de teren pe care aţi vândut-o domnişoarei Ioana Cristina Anca Babiuc?

Răspuns: Habar nu am.

Întrebare: Precizaţi cine a modificat planul de situaţie întocmit de MApN, în vederea perfectării schimbului de terenuri prin inserarea unor menţiuni suplimentare, respectiv individualizarea suprafeţei de 700 mp?

Răspuns: Bunicul meu a înviat din groapă şi după ce l-a făcut, s-a dus iar în pământ".

Stenogramele integrale pot fi citite  pe www.mediafax.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel