George Copos ar putea să fie eliberat condiționat. Decizia de marți este definitivă

Judecătorii Tribunalului București analizează, marți,  contestaţia lui George Copos împotriva deciziei de a-l menţine după gratii.

George Copos a fost adus de la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat de circa un an de zile, încercând să-i convingă că închisoarea l-a schimbat şi merită să fie eliberat. Iniţial, judecătorii i-au reproşat faptul că a dat dovadă de exces de zel când a câştigat 210 zile doar din muncă.

Avocatul lui George Copos povestea că după ce acesta termina munca la atelierul de tâmplărie se retrăgea în camera lui şi scria. De altfel, George Copos a publicat cinci cărţi pe perioada detenţiei şi pentru fiecare dintre ele a câştigat 50 de zile libere. Copos a participat la toate activităţile desfăşurate în penitenciar şi tocmai din aceste motive magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 nu au fost convinşi că George Copos s-a reeducat, ei concluzionând că omul de afaceri a încercat să facă tot posibilul pentru a ieşi mai repede din închisoare.

Citește și: Cristina Copos, soția lui George Copos, DEZVĂLUIRI despre soțul ei și Jean Pădureanu

George Copos este susţinut de soția sa, dar și de  Dinu Gheorghe, fostul său director de pe vremea când era patron la Rapid. Decizia magistraţilor este definitivă şi dacă va fi admisă contestaţia el va fi eliberat chiar în cursul zilei de marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel