Gâdea: E BREAKING NEWS-ul anului în cazul Sorina

Mihai Ciobanu / 10 iul 2019 / 22:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mihai Gâdea a oferit o informaţie de breaking news în emisiunea Sinteza zilei din această seară, în ceea ce priveşte cazul adopţiei Sorinei. 

Mihai Gâdea a citit un mesaj scris de Sorina Matei pe pagina sa de Facebook, în care jurnalista anunţă că Sorina ar avea un frate.

"A venit bomba bombelor. Este cel mai tare breaking news din toată această poveste. Jurnalista Sorina Matei publică o informaţie de-ţi stă ceasul. Am citit-o, am încredere. Multe lucruri foarte tari a publicat Sorina Matei. Noi am avut un diferend vechi, însă nu despre aceste lucruri e vorba. Sorina, în ciuda faptului că am avut opinii atât de diferite, este un jurnalist. Şi publică o informaţie bombă pe care noi am verificat-o în ultimele minute şi se confirmă 100. Sorina scrie aşa: 'Ştiţi că “Justiţia” independentă, echidistantă, imparţială şi eficientă, cot la cot cu autorităţile statului, printr-un lanţ nesfârşit de infracţiuni au ascuns peste tot în acte şi în dosar şi horătâri că micuţa Sorina mai are un frăţior bun, de sânge, dat şi el în plasament la altă familie de pe lângă Craiova?'. (...) Este năucitor", a declarat Mihai Gâdea în direct la Sinteza zilei. 

IATĂ POSTAREA SORINEI MATEI: 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27