Gâdea, cu ochii în lacrimi: Îmi venea să sparg televizorul când am aflat

Mihai Gâdea a spus că o știre l-a făcut să se enerveze atât de tare încât îi venea să spargă televizorul.

Mihai Gâdea a avut-o invitată, la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, pe Adelina Șărămăt, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe micuța Sorina. Adelina a mărturisit că nu a mai vorbit deloc cu sora ei de 18 zile, deoarece familia adoptivă din SUA a schimbat numărul de telefon.

"Adelina, să știi că te iubim foarte mult și nici măcar o clipă nu am vrut să renunțăm la tine. Să nu crezi niciiodată că nu te-am vrut, că nu te vrem, sper să fii cuminte și sănătoasă și sper din tot sufletul să rămâi cu noi și chiar aș vrea să vezi imaginile acestea, dacă nu acum poate peste ceva timp. Sunt convinsă că o să le vezi și o să realizezi că noi chiar te-am iubit și te iubim în continuare", și-a început Adelina mesajul pentru surioara ei.

”Să știi că nu o sa te condamnăm niciodată dacă tu o sa alegi ca să pleci cu familia aceea. Tu trebuie să faci exact ce simți și ce-ți dorești. Când o să ne întâlnim să nu crezi că vrem să te șantajăm noi emoțional - tu trebuie să faci exact ceea ce-ți dorești. Dacă tu vrei să pleci cu domnii, ești liberă! Dar, dacă nu vrei, te așteptăm cu brațele deschise. Aș vrea ca oamenii să nu ne mai condamne și să vadă prin ochii noștri. Sunt foarte mulți care spun că Sorinei îi va fi foarte bine în America. Dacă vrei să ajungi un om, poți să ajungi și la noi în România”, a mai zis Adelina.

Declarațiile lui Gâdea

Cuprins de emoție văzând ce mesaj i-a transmis Adelina, prin intermediul micului ecran, surorii sale, Mihai Gâdea, cu ochii în lacrimi a avut o reacție.

”De câteva săptămâni, acesta este subiectul care mă interesează cel mai mult. Au fost multe teme politice, dar subiectul acesta m-a interesat cel mai mult. Aici e ceva ce întâlnești foarte rar. Imaginile cu Sorina când era târâtă... când am văzut... eram pe scaun și pur și simplu m-am dus spre televizor. Aveam o furie de-mi venea să sparg televizorul. Nu ai cum să tragi așa de un copil. Sorina este un copil extraordinar pentru că voi sunteți niște oameni extraordinari. Voi v-ați comportat cu copilul acesta ca și când era al vostru!”, a spus Mihai Gâdea uitându-se către Adelina Șărămăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel